YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: GRAUBALLE UGF sikrer sig fortsat eksistens i Serie 2 til foråret 2014

For de forholdsvist mange tilskuere fra Grauballe, som havde taget turen med til Viborg FFs anlæg denne dejlig solbeskinnede 2. november lørdag eftermiddag, blev det en særdeles spændende og flot spillet fodboldkamp hvor kun vores drenge far GUGF havde noget på spil.  GUGF skulle vinde kampen for at være helt sikker på at vi kunne fortsætte I serie 2 og Viborg FF var for flere kampe siden rykket ned i serie 3. Men vores værste konkurrent Eastside Viborg havde stadig muligheden for at sende GUGF ned i serie 3. Fakta var at satte vi point til så kunne Eastside med en sejr snuppe vores plads over nedrykningsstregen.

Det blev meget mere spændende en vi havde kunnet ønske os, vi spillede pænt Fodbold mod et meget ungt Viborg hold som gjorde deres til at det ikke skulle blive en let opgave.  Vi bombarderede den ene store chance efter den anden mod VFF målet dog uden at få scoret. Men i første halvlegs 30. minut slår Frederik Ottesen, en konge bold over 50-60 meter på tværs af banen, frem mod en fremstormende Morten Skov, der elegant tæmmer bolden, runder backen og går mod forreste stolpe, finter et skud og lægger bolden skråt bagud mod Simon Azoulay, der iskoldt kanonerer bolden i kassen til 0-1 en føring der holdt til pausen.

Kort efter at anden halvleg er startet får VFF desværre udlignet til 1-1 og vi var igen i fareszonen. Men drengene holdt hovedet koldt og kørte på med flere gode angreb som igen gav helt åbne chancer som skulle have været omsat i mål, men sådan er det jo, tiden går og vi skal bruge den scoring som kan redde vores r.. i serie 2. Ingen ved hvordan det går i kampen Eastside og Tjele Vest Sport som spilles kun 10 km. fra, hvor vi sloges som sindssyge for overlevelse.  20 min. før slutfløjt sætter Bo Pedersen Kasper TAZ på banen og han skaber med det samme en masse uro i VFF forsvaret og han kommer til et par gode chancer, skulle nok også have været tilkendt et straffespark da han snyder VFF backen og i helt fri position nedlægges ureglementeret bagfra.  Desværre vinkede den ellers udmærkede dommer afværgende.  Men Kasper tog en grusom hævn, med sin altid bravt kæmpende og store arbejdsomhed, fik Kasper med kun 10 min. igen, sig bragt i en position tæt inde under VVF målet og på et indlæg fik han med ryggen puffet bolden over stregen til 1-2 forløsende og super godt fightet af holdet og stort hjerte af Kasper TAZ. Målet fik VFFerne helt op i det røde felt og de trak 2 gule kort og i den periode smutter Morten Skov så alene igennem i den venstre side, rutinerede Skov trækker keeperen med til venstre og lægger iskoldt bolden i målets højre side, flot og sikkert udført 1-3 og lyset gik langsomt men sikkert ud både på VFFs flotte kunststofbane, men også i Eastside Viborg, der på trods af en flot sejr på 3-2 over rækkens nr. 2 måtte bide i det sure æble og tage med VFFerne en tur ned i serie 3.

En stor og flot holdindsats hvor Morten Skov spillede sin bedste kamp i dette efterår og fortjent fik fidusen med 9 ud af 14 mulige stemmer.

Grauballes drenge var igen bakket fantastisk op af vore trofaste tilskuere og sejerne blev behørigt fejret efter kampen.