YouTube GUGF   RSS feed

GUGF: Årets ungsomslederpriser

I forbindelse med afholdelse af generalforsamlingen i Gugf mandag den 27. februar 2017 blev årets ungdomslederpris uddelt – i år med to modtagere nemlig Kristina Lassen og Troels Hvilsted Hansen.

Stort tillykke til Troels og Kristina.

Ungdomslederprisen (Troels Hvilsted Hansen)

Ungdomslederprisen går til en person som har et overskud og et drive, humor og glæde, til at give børn og  unge en god oplevelse ved at komme til træning, stævner og turneringer sammen med GUGF. 

Ungdomslederen skaber en tillid og respekt over for børn og unge i forbindelse med træninger, hvilket bevarer overblikket og strukturen over det frivillige arbejde som ungdomsleder. 

Ungdomslederen tager aktivt et ansvar i foreningen og formår ud over sine egne hold, at bidrage til at andre trænere og træninger får et positivt startskud på træningsdagen eller hvis er en konflikt skal løses med en hurtig beslutning. 

Ungdomslederprisen går derfor til Troels Hvilsted Hansen for sit frivillige bridrag i fodboldafdelingen så vel som i floorballafdelignen. 

GUGF’s bestyrelse og ledere ønsker Troels tillykke og påskynder Troels’, forhåbentlige fortsatte virke som frivillig leder i GUGF. 


Ungdomslederprisen (Kristina Lassen)

Ungdomslederprisen går til en person som i flere sæsoner har motiveret alle til at spille fodbold om sommeren men også samtidig har motiveret spillere til at spille Håndbold om vinteren 

Ungdomslederen skaber et sammenhold på holdene og får positivitet med spillerne helt ind på banen i både kampe og til træningen. 

Ungdomslederprisen går derfor til Kristina Lassen, som formår at inspirere, så de unge på holdene bliver ved med at kæmpe i medgang og modgang for så vel ved fodbold som håndbold. 

GUGF’s bestyrelse og ledere ønsker Kristina tillykke og påskynder Kristina’s, forhåbentlige fortsatte virke som frivillig leder i GUGF.